Pad van ontdekken

“De echte ontdekker is niet degene die nieuwe landen vindt, maar degene die met nieuwe ogen kijkt.”  ∼  Marcel Proust

a’Dhoré is een reis die op maat gemaakte oplossingen waardeert, groei omarmt en geniet van creativiteit en kwaliteit. Onze verhalen worden gedreven door enthousiasme, daadkracht en toewijding. a’Dhoré staat voor een inspirerende versnelling van ontwikkeling.

Onderdeel van a’Dhoré succes is dat we een klein bedrijf zijn dat zich toelegt op het vinden van duurzame maatwerk oplossingen voor bedrijven die hun bedrijfsvoering willen verbeteren.

Opgericht en geleid door Arsha Dhore, gedreven arbeid & organisatie psycholoog, onderwijskundige en Black Belt trainer/facilitator met brede expertise op (HR) bedrijfsvoering. Enthousiasme en leergierigheid hebben mij de afgelopen 25 jaar diverse mooie rollen opgeleverd. Samen met een deskundig team van professionals lever ik maatwerk en doe daardoor net even iets meer voor mijn klanten.

Klein team, Groot impact
Zoals met de meeste kleine bedrijven, kan ik onmogelijk concurreren met de groten. Dus doe ik het niet. Ik concurreer elke dag met mezelf om steeds het beste van mijn diensten en kwaliteiten naar voren te brengen. Om de efficiëntie van elke bedrijfsvoeringsproces te verbeteren en om van begin tot eind een uitstekende klantervaring te bieden.

Lees verder hoe onze reis begon.