Diensten

a’Dhoré verricht opdrachten zowel in Nederland als het Caribisch gebied. Haar expertise ligt onder andere binnen de IT-sector, onderwijsomgeving, zorgsector, productie branche en de mijnbouw industrie (kijk hier voor een overzicht van klanten en/of business partners). Bij a’Dhoré kun je terecht voor:

  • vernieuwing en implementatie bedrijfsprocessen en -systemen, begeleiden van organisatie-, cultuurveranderingstrajecten en kwaliteitsverbeteringstrajecten en het uitvoeren van interne audits (met expertise binnen de voedselindustrie en informatiebeveiliging/cybersecurity).
  • ontwikkelen en verzorgen van (maatwerk) trainingen en workshops, waaronder communicatie, leiderschap & management, persoonlijke effectiviteit, klantgerichtheid, stressmanagement, personeelsmanagement, (IT) proces- en projectmanagement.
  • persoonlijke ontwikkeling, multiculturele (life) (management) coaching: soms kan het even tegenzitten, maar door het versterken van de zelfredzaamheid kom je veel beter in je vel te zitten.
  • loopbaanadvisering: ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of loop je vast in je werk, dan kunnen we samen nagaan wat je talenten zijn en in welke richting je dat moet zoeken.
  • begeleiding van individuele re-integratietrajecten: mijn jarenlange ervaring met arbeidsongeschiktheidstrajecten en arbeidsbeperkingen maakt dat ik samen met je kijk hoe je weer ingezet kunt worden in het arbeidsproces en optimaal functioneert binnen de samenleving.
stockvault-crystal-globe-in-hand113055

Turning your stones into bridges…so you can conquer the world.

Heb je even wat brandstof nodig, check ook Unplug&Boost